Finn nærmeste forhandler
Det er 2 forhandlere med arbeidsområde i Fyresdal

Erfarne varmepumpeforhandlere i Fyresdal

Lurer du på hvilken av Toshibas luft-luft-varmepumpemodeller du skal velge? Eller hvor varmepumpen skal plasseres og monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Fyresdal gi deg svar på – og hjelp med.

Våre forhandlere i Fyresdal

Scandic Markiser AS

Damvegen 11
2827 HUNNDALEN

Telefon:

90090100

BT Salg og Montasje AS

Skauen 40
3748 SILJAN

Telefon:

92336404

Varmepumpe gir lavere strømregning

Mange som har installert varmepumpe i Fyresdal, har opplevd å få en betydelig lavere strømregning. I et vanlig hjem står nemlig oppvarming for hele 60–70 prosent av strømforbruket. Med varmepumpe kan du senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Dette kan fort utgjøre 5 000–8 000 kroner i året. Strømsparing er med andre ord et godt argument for å vurdere varmepumpe.

Kuldegrader og varmepumper

Toshibas varmepumper vil sikre varme hjem, selv med det ekstra kalde klimaet vi har enkelte steder i Norge. Hvilken modell som passer best for ditt hjem, avhenger av flere faktorer – som hvor i landet du bor og hvor kaldt det kan bli. En forhandler i Fyresdal kjenner de lokale vintrene og vil kunne gi deg gode anbefalinger.

Montere varmepumpe? Velg en sertifisert forhandler

Du som skal installere en varmepumpe, må benytte en av de autoriserte forhandlerne i Fyresdal. Montering krever nemlig sertifisering. Snakk med dem enten du vil ha råd og tips, gratis befaring og uforpliktende tilbud – eller er klar for å bestille installasjon.