Finn nærmeste forhandler
Det er 4 forhandlere med arbeidsområde i Drangedal

Her får du hjelp med varmepumpe i Drangedal

Hvilken luft-luft-varmepumpe er den ideelle for din bolig? Det kan en av våre varmepumpeforhandlere i Drangedal hjelpe deg med å finne ut av. De gir deg nemlig gode råd gratis, og du får også hjelp med å installere varmepumpen.

Våre forhandlere i Drangedal

Flatmo Inneklima AS

Minne Industriområde 36
2092 MINNESUND

Telefon:

35593200

TLV Varmepumper AS

Vadfossveien 5
3770 KRAGERØ

Telefon:

45638613

BT Salg og Montasje AS

Skauen 40
3748 Siljan

Telefon:

92336404

Telemark Boligteknikk AS

Nensetbakken 22
3736 SKIEN

Telefon:

47309810

Spar strøm med varmepumpe

I et typisk hjem går 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %, noe som utgjør mange tusen kroner i året. Hvor mye du kan spare på en bolig i Drangedal, avhenger av flere faktorer, som størrelsen og isoleringen.

Varmepumpe på kalde dager

Mange som bor der hvor det i perioder kan bli mange minusgrader, lurer på om varmepumpe vil være tilstrekkelig oppvarming på de kaldeste dagene. Svaret er ja, og med toppmodellen Daiseikai 9 har du garantert drift ned til 30 kuldegrader. For å finne ut hvilken modell som passer din bolig og varmebehovet i Drangedal, snakk med en av våre sertifiserte forhandlere.

Sikre at varmepumpen blir riktig installert

Har du varmepumpe – eller vurderer du å skaffe deg en? Enten du trenger service eller vil ha gratis befaring og et uforpliktende tilbud, finnes det mange forhandlere i Drangedal som kan hjelpe deg. Her ser du en oversikt over dyktige og sertifiserte varmepumpeforhandlere som alle kjenner luft-luft-varmepumper fra Toshiba.