Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Bamble

Her får du hjelp med varmepumpe i Bamble

Skal du installere Toshiba luft-luft varmepumpe? Våre forhandlere i Bamble kan hjelpe deg med å finne ut hvilken modell som passer best, hvordan den bør plasseres i boligen din – og ikke minst, bistå med å installere den.

Våre forhandlere i Bamble

TLV Varmepumper AS

Vadfossveien 5
3770 KRAGERØ

Telefon:

45638613

Telemark Boligteknikk AS

Nensetbakken 22
3736 SKIEN

Telefon:

47309810

Scandic Telmark AS

Stokkevannveien 10
3962 Stathelle

Telefon:

97533412

For deg som vil spare penger på strøm

I et typisk hjem går 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %, noe som utgjør mange tusen kroner i året. Hvor mye du kan spare på en bolig i Bamble, avhenger av flere faktorer, som størrelsen og isoleringen.

Pålitelig varmekilde på kalde dager i Bamble

Mange som bor steder hvor det kan bli ordentlig kaldt, lurer på om varmepumpene tåler mange minusgrader. Det gjør de, de er nemlig spesialutviklet for norsk klima og for å kunne gi optimal besparelse og god varme – også når minusgradene kryper helt ned til -30 °C. Usikker på hva vintrene i Bamble krever og hvilken varmepumpemodell du bør velge, er dette noe de lokale forhandlerne er eksperter på.

Montering og service på varmepumper i Bamble

Våre sertifiserte forhandlere i Bamble vil sørge for å gi deg gode råd, topp service og korrekt montering. Finn din forhandler i dag, slik at du får installert varmepumpen på riktig måte. EU krever at installatøren har riktig sertifisering for å montere varmepumpe. Og du? De tilbyr også gratis befaring og gir deg et uforpliktende tilbud.