Finn nærmeste forhandler
Det er 2 forhandlere med arbeidsområde i Utsira

Våre varmepumpeforhandler i Utsira

Hvilken luft-luft-varmepumpe er den ideelle for din bolig? Det kan en av våre varmepumpeforhandlere i Utsira hjelpe deg med å finne ut av. De gir deg nemlig gode råd gratis, og du får også hjelp med å installere varmepumpen.

Våre forhandlere i Utsira

Rørlegger Geir Sirnes AS

Karmsundgaten 58
5529 HAUGESUND

Telefon:

52806070

Vedavågen Rør AS

Bleikmyrvegen 42
4276 VEDAVÅGEN

Telefon:

52815733

Varmepumpe gir lavere strømregning

Mange i Utsira ønsker å få installert varmepumpe for å spare strøm, og det er ofte en god idé. En stor andel av strømforbruket går med til oppvarming, og dette vil få betydelige kutt når en varmepumpe blir installert. Det er ikke uvanlig å kunne kutte strømregningen med 5 000–8 000 kroner i året.

Pålitelig varmekilde på kalde dager i Utsira

Når nettene blir lange og temperaturen på sitt laveste i Utsira, er det godt å vite at luft-luft-varmepumpene fra Toshiba er skapt for det norske klimaet. Vår beste varmepumpe, Daiseikai 9, garanterer drift ned til -30 °C. Varmeeffekten og COP-en avtar noe ved lavere temperaturer – men uansett hvor kaldt det blir, avgir varmepumpen alltid mer varmeenergi enn den bruker i form av strøm.

Hvem kan installere varmepumpe i Utsira?

Du som skal installere en varmepumpe, må benytte en av de autoriserte forhandlerne i Utsira. Montering krever nemlig sertifisering. Snakk med dem enten du vil ha råd og tips, gratis befaring og uforpliktende tilbud – eller er klar for å bestille installasjon.