Finn nærmeste forhandler
Det er 2 forhandlere med arbeidsområde i Suldal

Erfarne varmepumpeforhandlere i Suldal

Skal du installere Toshiba luft-luft varmepumpe? Våre forhandlere i Suldal kan hjelpe deg med å finne ut hvilken modell som passer best, hvordan den bør plasseres i boligen din – og ikke minst, bistå med å installere den.

Våre forhandlere i Suldal

Lauareid Service AS

Strondavegen 2639
5593 SKÅNEVIK

Telefon:

97605432

Lalid Klima & Mek

Suldalsveien 1631
4237 SULDALSOSEN

Telefon:

40609227

Spar strøm med varmepumpe

Strømsparing er en vanlig grunn til at folk i Suldal ønsker å få installert varmepumpe. I et typisk hjem går hele 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Mange får da redusert strømregningen sin med 5 000–8 000 kroner i året.

Varmepumper som tåler ned til -30 °C

Mange som bor steder hvor det kan bli ordentlig kaldt, lurer på om varmepumpene tåler mange minusgrader. Det gjør de, de er nemlig spesialutviklet for norsk klima og for å kunne gi optimal besparelse og god varme – også når minusgradene kryper helt ned til -30 °C. Usikker på hva vintrene i Suldal krever og hvilken varmepumpemodell du bør velge, er dette noe de lokale forhandlerne er eksperter på.

Sikre at varmepumpen blir riktig installert

Våre sertifiserte forhandlere i Suldal vil sørge for å gi deg gode råd, topp service og korrekt montering. Finn din forhandler i dag, slik at du får installert varmepumpen på riktig måte. EU krever at installatøren har riktig sertifisering for å montere varmepumpe. Og du? De tilbyr også gratis befaring og gir deg et uforpliktende tilbud.