Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Strand

Her får du hjelp med varmepumpe i Strand

Hjelp til å montere din nye varmepumpe? Her finner du oversikt over erfarne forhandlere i Strand. Dette er forhandlere som har erfaring med Toshibas luft-luft-varmepumper, og som vet hvordan de skal installeres og monteres på riktig måte.

Våre forhandlere i Strand

Maritim Norge AS

Solavn. 464
4354 Voll

Telefon:

41868000

Vest Elektro & Automasjon AS

Stålverksvegen 46
4100 JØRPELAND

Telefon:

51749977

Aase Service AS

Nikkelveien 1
4313 Sandnes

Telefon:

45422942

For deg som vil spare penger på strøm

Lavere strømregning er en av fordelene med varmepumpe, og det er ikke uvanlig å spare 5 000–8 000 kroner i året. Strømforbruk og oppvarmingskostnader varierer fra hjem til hjem, men det typiske er at 60–70 prosent av strømforbruket går med til oppvarming. En forhandler i Strand vet hvordan de ulike faktorene spiller inn der du bor.

Varmepumper som tåler ned til -30 °C

Når det blir ordentlig kaldt, er det greit å vite at varmepumpene vi selger i Norge er spesialutviklet for å tåle det kalde klimaet her. For eksempel garanterer toppmodellen Daiseikai 9 drift helt ned til -30 °C! Hvilke behov du som bor i Strand har, vil våre lokale forhandlere hjelpe deg med å finne ut av.

Sikre at varmepumpen blir riktig installert

Du som skal installere en varmepumpe, må benytte en av de autoriserte forhandlerne i Strand. Montering krever nemlig sertifisering. Snakk med dem enten du vil ha råd og tips, gratis befaring og uforpliktende tilbud – eller er klar for å bestille installasjon.