Finn nærmeste forhandler
Det er 6 forhandlere med arbeidsområde i Stavanger

Våre varmepumpeforhandler i Stavanger

Hvilken luft-luft-varmepumpe er den ideelle for din bolig? Det kan en av våre varmepumpeforhandlere i Stavanger hjelpe deg med å finne ut av. De gir deg nemlig gode råd gratis, og du får også hjelp med å installere varmepumpen.

Våre forhandlere i Stavanger

MK Systemer AS

Telefon:

92118295

Maritim Norge AS

Telefon:

41868000

Aase Service AS

Telefon:

45422942

Ildsjelen Stavanger AS (Varmefag)

Telefon:

51883388

Rogaland Elektro Service AS

Telefon:

51971190

Reime Varmepumper og Spa AS

Telefon:

51731422

Spar strøm med varmepumpe

I et typisk hjem går 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %, noe som utgjør mange tusen kroner i året. Hvor mye du kan spare på en bolig i Stavanger, avhenger av flere faktorer, som størrelsen og isoleringen.

Varmepumpe på kalde dager

Når nettene blir lange og temperaturen på sitt laveste i Stavanger, er det godt å vite at luft-luft-varmepumpene fra Toshiba er skapt for det norske klimaet. Vår beste varmepumpe, Daiseikai 9, garanterer drift ned til -30 °C. Varmeeffekten og COP-en avtar noe ved lavere temperaturer – men uansett hvor kaldt det blir, avgir varmepumpen alltid mer varmeenergi enn den bruker i form av strøm.

Montering og service på varmepumper i Stavanger

For å få montert en varmepumpe må du få hjelp av en autorisert forhandler med sertifisering. Dem finnes det flere av i Stavanger. De hjelper deg med å finne rett varmepumpemodell, gir deg gode råd og service – og uforpliktende befaring og tilbud på installasjon.