Finn nærmeste forhandler
Det er 2 forhandlere med arbeidsområde i Lund

Erfarne varmepumpeforhandlere i Lund

Skal du installere Toshiba luft-luft varmepumpe? Våre forhandlere i Lund kan hjelpe deg med å finne ut hvilken modell som passer best, hvordan den bør plasseres i boligen din – og ikke minst, bistå med å installere den.

Våre forhandlere i Lund

Maritim Norge AS

Selevegen 176
4354 Voll

Telefon:

41868000

Flekkefjord Rør & Varme AS

Svegeskogen 3
4400 FLEKKEFJORD

Telefon:

38323220

For deg som vil spare penger på strøm

Lavere strømregning er en av fordelene med varmepumpe, og det er ikke uvanlig å spare 5 000–8 000 kroner i året. Strømforbruk og oppvarmingskostnader varierer fra hjem til hjem, men det typiske er at 60–70 prosent av strømforbruket går med til oppvarming. En forhandler i Lund vet hvordan de ulike faktorene spiller inn der du bor.

Varmepumpe på kalde dager

Toshibas varmepumper vil sikre varme hjem, selv med det ekstra kalde klimaet vi har enkelte steder i Norge. Hvilken modell som passer best for ditt hjem, avhenger av flere faktorer – som hvor i landet du bor og hvor kaldt det kan bli. En forhandler i Lund kjenner de lokale vintrene og vil kunne gi deg gode anbefalinger.

Montere varmepumpe? Velg en sertifisert forhandler

For å få montert en varmepumpe må du få hjelp av en autorisert forhandler med sertifisering. Dem finnes det flere av i Lund. De hjelper deg med å finne rett varmepumpemodell, gir deg gode råd og service – og uforpliktende befaring og tilbud på installasjon.