Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Klepp

Forhandlere av varmepumper i Klepp

Lurer du på hvilken av Toshibas luft-luft-varmepumpemodeller du skal velge? Eller hvor varmepumpen skal plasseres og monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Klepp gi deg svar på – og hjelp med.

Våre forhandlere i Klepp

Reime Varmepumper og Spa AS

Grødelandsvegen 98
4340 BRYNE

Telefon:

51731422

Maritim Norge AS

Solavn. 464
4354 Voll

Telefon:

41868000

Klimatisk AS

Nikkelveien 1
4313 SANDNES

Telefon:

45422942

Varmepumpe gir lavere strømregning

Strømsparing er en vanlig grunn til at folk i Klepp ønsker å få installert varmepumpe. I et typisk hjem går hele 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Mange får da redusert strømregningen sin med 5 000–8 000 kroner i året.

Kuldegrader og varmepumper

Når det blir ordentlig kaldt, er det greit å vite at varmepumpene vi selger i Norge er spesialutviklet for å tåle det kalde klimaet her. For eksempel garanterer toppmodellen Daiseikai 9 drift helt ned til -30 °C! Hvilke behov du som bor i Klepp har, vil våre lokale forhandlere hjelpe deg med å finne ut av.

Hvordan får jeg installert varmepumpen?

Alle våre forhandlere er sertifiserte, og et trygt valg for deg som skal installere en varmepumpe fra Toshiba i hjemmet. Kontakt en av våre varmepumpeforhandlere i Klepp i dag. De kan gi deg både gratis befaring, uforpliktende tilbud og gode råd.