Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Hjelmeland

Erfarne varmepumpeforhandlere i Hjelmeland

Skal du installere Toshiba luft-luft varmepumpe? Våre forhandlere i Hjelmeland kan hjelpe deg med å finne ut hvilken modell som passer best, hvordan den bør plasseres i boligen din – og ikke minst, bistå med å installere den.

Våre forhandlere i Hjelmeland

Lauareid Service AS

Strondavegen 2639
5593 SKÅNEVIK

Telefon:

97605432

Ryger Elektro AS

Stålverksvegen 46
4100 JØRPELAND

Telefon:

51749977

Lalid Klima & Mek

Suldalsveien 1631
4237 SULDALSOSEN

Telefon:

40609227

For deg som vil spare penger på strøm

I et typisk hjem går 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %, noe som utgjør mange tusen kroner i året. Hvor mye du kan spare på en bolig i Hjelmeland, avhenger av flere faktorer, som størrelsen og isoleringen.

Varmepumper som tåler ned til -30 °C

Mange som bor steder hvor det kan bli ordentlig kaldt, lurer på om varmepumpene tåler mange minusgrader. Det gjør de, de er nemlig spesialutviklet for norsk klima og for å kunne gi optimal besparelse og god varme – også når minusgradene kryper helt ned til -30 °C. Usikker på hva vintrene i Hjelmeland krever og hvilken varmepumpemodell du bør velge, er dette noe de lokale forhandlerne er eksperter på.

Montering og service på varmepumper i Hjelmeland

Du som skal installere en varmepumpe, må benytte en av de autoriserte forhandlerne i Hjelmeland. Montering krever nemlig sertifisering. Snakk med dem enten du vil ha råd og tips, gratis befaring og uforpliktende tilbud – eller er klar for å bestille installasjon.