Finn nærmeste forhandler
Det er 7 forhandlere med arbeidsområde i Haugesund

Forhandlere av varmepumper i Haugesund

Skal du installere Toshiba luft-luft varmepumpe? Våre forhandlere i Haugesund kan hjelpe deg med å finne ut hvilken modell som passer best, hvordan den bør plasseres i boligen din – og ikke minst, bistå med å installere den.

Våre forhandlere i Haugesund

Rørlegger Geir Sirnes AS

Telefon:

52806070

Scandic Markiser AS

Telefon:

04990

Comfort Karmøy AS

Telefon:

52848060

Tekniskbureau AS

Telefon:

53409300

Luft & Miljøteknikk Karmøy AS

Telefon:

45835910

Norsk Klimaservice AS

Telefon:

962 22 255

Varmepumpe gir lavere strømregning

Mange i Haugesund ønsker å få installert varmepumpe for å spare strøm, og det er ofte en god idé. En stor andel av strømforbruket går med til oppvarming, og dette vil få betydelige kutt når en varmepumpe blir installert. Det er ikke uvanlig å kunne kutte strømregningen med 5 000–8 000 kroner i året.

Varmepumper tilpasset det kalde klimaet

Mange som bor steder hvor det kan bli ordentlig kaldt, lurer på om varmepumpene tåler mange minusgrader. Det gjør de, de er nemlig spesialutviklet for norsk klima og for å kunne gi optimal besparelse og god varme – også når minusgradene kryper helt ned til -30 °C. Usikker på hva vintrene i Haugesund krever og hvilken varmepumpemodell du bør velge, er dette noe de lokale forhandlerne er eksperter på.

Hvordan får jeg installert varmepumpen?

For å få montert en varmepumpe må du få hjelp av en autorisert forhandler med sertifisering. Dem finnes det flere av i Haugesund. De hjelper deg med å finne rett varmepumpemodell, gir deg gode råd og service – og uforpliktende befaring og tilbud på installasjon.