Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Eigersund

Forhandlere av varmepumper i Eigersund

Hjelp til å montere din nye varmepumpe? Her finner du oversikt over erfarne forhandlere i Eigersund. Dette er forhandlere som har erfaring med Toshibas luft-luft-varmepumper, og som vet hvordan de skal installeres og monteres på riktig måte.

Våre forhandlere i Eigersund

Maritim Norge AS

Solavn. 464
4354 Voll

Telefon:

41868000

El-Experten AS

Gamle Sokndalsvei 38
4370 EGERSUND

Telefon:

51496000

Rogaland Elektro Service AS

Haugesundsgata 15
4014 Stavanger

Telefon:

51971190

Hvor mye strøm kan du spare med varmepumpe?

Mange som har installert varmepumpe i Eigersund, har opplevd å få en betydelig lavere strømregning. I et vanlig hjem står nemlig oppvarming for hele 60–70 prosent av strømforbruket. Med varmepumpe kan du senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Dette kan fort utgjøre 5 000–8 000 kroner i året. Strømsparing er med andre ord et godt argument for å vurdere varmepumpe.

Kuldegrader og varmepumper

Mange som bor steder hvor det kan bli ordentlig kaldt, lurer på om varmepumpene tåler mange minusgrader. Det gjør de, de er nemlig spesialutviklet for norsk klima og for å kunne gi optimal besparelse og god varme – også når minusgradene kryper helt ned til -30 °C. Usikker på hva vintrene i Eigersund krever og hvilken varmepumpemodell du bør velge, er dette noe de lokale forhandlerne er eksperter på.

Sikre at varmepumpen blir riktig installert

For å få montert en varmepumpe må du få hjelp av en autorisert forhandler med sertifisering. Dem finnes det flere av i Eigersund. De hjelper deg med å finne rett varmepumpemodell, gir deg gode råd og service – og uforpliktende befaring og tilbud på installasjon.