Finn nærmeste forhandler
Det er 7 forhandlere med arbeidsområde i Bokn

Her får du hjelp med varmepumpe i Bokn

Hvilken Toshiba-modell skal du velge? Hvor skal varmepumpen plasseres, og hvordan skal den monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Bokn gi deg svar på – og hjelp med. Skal du kjøpe luft-luft-varmepumpe fra Toshiba og lurer på neste steg, kan du trygt overlate det til en av de erfarne forhandlerne i Bokn.

Våre forhandlere i Bokn

Scandic Markiser AS

Telefon:

04990

Rørlegger Geir Sirnes AS

Telefon:

52806070

Vedavågen Rør AS

Telefon:

52815733

Luft & Miljøteknikk Karmøy AS

Telefon:

45835910

Comfort Karmøy AS

Telefon:

52848060

Norsk Klimaservice AS

Telefon:

962 22 255

Spar strøm med varmepumpe

Strømsparing er en vanlig grunn til at folk i Bokn ønsker å få installert varmepumpe. I et typisk hjem går hele 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Mange får da redusert strømregningen sin med 5 000–8 000 kroner i året.

Varmepumpe på kalde dager

Når nettene blir lange og temperaturen på sitt laveste i Bokn, er det godt å vite at luft-luft-varmepumpene fra Toshiba er skapt for det norske klimaet. Vår beste varmepumpe, Daiseikai 9, garanterer drift ned til -30 °C. Varmeeffekten og COP-en avtar noe ved lavere temperaturer – men uansett hvor kaldt det blir, avgir varmepumpen alltid mer varmeenergi enn den bruker i form av strøm.

Sikre at varmepumpen blir riktig installert

Du som skal installere en varmepumpe, må benytte en av de autoriserte forhandlerne i Bokn. Montering krever nemlig sertifisering. Snakk med dem enten du vil ha råd og tips, gratis befaring og uforpliktende tilbud – eller er klar for å bestille installasjon.