Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Bjerkreim

Finn din varmepumpeforhandler i Bjerkreim

Hjelp til å montere din nye varmepumpe? Her finner du oversikt over erfarne forhandlere i Bjerkreim. Dette er forhandlere som har erfaring med Toshibas luft-luft-varmepumper, og som vet hvordan de skal installeres og monteres på riktig måte.

Våre forhandlere i Bjerkreim

Maritim Norge AS

Selevegen 176
4354 Voll

Telefon:

41868000

Reime Varmepumper og Spa AS

Hauglandsvegen 204
4346 BRYNE

Telefon:

51731422

El-Experten AS

Gamle Sokndalsvei 38
4370 EGERSUND

Telefon:

51496000

Spar strøm med varmepumpe

Mange i Bjerkreim ønsker å få installert varmepumpe for å spare strøm, og det er ofte en god idé. En stor andel av strømforbruket går med til oppvarming, og dette vil få betydelige kutt når en varmepumpe blir installert. Det er ikke uvanlig å kunne kutte strømregningen med 5 000–8 000 kroner i året.

Varmepumpe på kalde dager

Toshibas varmepumper vil sikre varme hjem, selv med det ekstra kalde klimaet vi har enkelte steder i Norge. Hvilken modell som passer best for ditt hjem, avhenger av flere faktorer – som hvor i landet du bor og hvor kaldt det kan bli. En forhandler i Bjerkreim kjenner de lokale vintrene og vil kunne gi deg gode anbefalinger.

Sikre at varmepumpen blir riktig installert

Har du varmepumpe – eller vurderer du å skaffe deg en? Enten du trenger service eller vil ha gratis befaring og et uforpliktende tilbud, finnes det mange forhandlere i Bjerkreim som kan hjelpe deg. Her ser du en oversikt over dyktige og sertifiserte varmepumpeforhandlere som alle kjenner luft-luft-varmepumper fra Toshiba.