Finn nærmeste forhandler
Det er 4 forhandlere med arbeidsområde i Sarpsborg

Her får du hjelp med varmepumpe i Sarpsborg

Hvilken Toshiba-modell skal du velge? Hvor skal varmepumpen plasseres, og hvordan skal den monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Sarpsborg gi deg svar på – og hjelp med. Skal du kjøpe luft-luft-varmepumpe fra Toshiba og lurer på neste steg, kan du trygt overlate det til en av de erfarne forhandlerne i Sarpsborg.

Våre forhandlere i Sarpsborg

Tobben's Varmepumpeservice Thorbjørn Thevik

Skogliveien 61
1712 GRÅLUM

Telefon:

91748668

Enøk-Spesialisten

Jaco Medic AS v/Kim
1599 MOSS

Telefon:

99551166

Norild AS

Larkollveien 4
1570 DILLING

Telefon:

69818181

MOSS PEIS & VEDOVN (Varmefag Moss)

Carlbergveien 6A
1526 Moss

Telefon:

69255588

Hvor mye strøm kan du spare med varmepumpe?

Mange i Sarpsborg ønsker å få installert varmepumpe for å spare strøm, og det er ofte en god idé. En stor andel av strømforbruket går med til oppvarming, og dette vil få betydelige kutt når en varmepumpe blir installert. Det er ikke uvanlig å kunne kutte strømregningen med 5 000–8 000 kroner i året.

Varmepumper som tåler ned til -30 °C

Mange som bor der hvor det i perioder kan bli mange minusgrader, lurer på om varmepumpe vil være tilstrekkelig oppvarming på de kaldeste dagene. Svaret er ja, og med toppmodellen Daiseikai 9 har du garantert drift ned til 30 kuldegrader. For å finne ut hvilken modell som passer din bolig og varmebehovet i Sarpsborg, snakk med en av våre sertifiserte forhandlere.

Hvem kan installere varmepumpe i Sarpsborg?

Du som skal installere en varmepumpe, må benytte en av de autoriserte forhandlerne i Sarpsborg. Montering krever nemlig sertifisering. Snakk med dem enten du vil ha råd og tips, gratis befaring og uforpliktende tilbud – eller er klar for å bestille installasjon.