Finn nærmeste forhandler
Det er 2 forhandlere med arbeidsområde i Rakkestad

Våre varmepumpeforhandler i Rakkestad

Hvilken Toshiba-modell skal du velge? Hvor skal varmepumpen plasseres, og hvordan skal den monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Rakkestad gi deg svar på – og hjelp med. Skal du kjøpe luft-luft-varmepumpe fra Toshiba og lurer på neste steg, kan du trygt overlate det til en av de erfarne forhandlerne i Rakkestad.

Våre forhandlere i Rakkestad

Tobben's Varmepumpeservice Thorbjørn Thevik

Skogliveien 61
1712 GRÅLUM

Telefon:

91748668

HC KJØLESERVICE AS

Granittveien 18
1890 Rakkestad

Telefon:

99706630

Varmepumpe gir lavere strømregning

Mange som har installert varmepumpe i Rakkestad, har opplevd å få en betydelig lavere strømregning. I et vanlig hjem står nemlig oppvarming for hele 60–70 prosent av strømforbruket. Med varmepumpe kan du senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Dette kan fort utgjøre 5 000–8 000 kroner i året. Strømsparing er med andre ord et godt argument for å vurdere varmepumpe.

Varmepumper som tåler ned til -30 °C

Mange som bor steder hvor det kan bli ordentlig kaldt, lurer på om varmepumpene tåler mange minusgrader. Det gjør de, de er nemlig spesialutviklet for norsk klima og for å kunne gi optimal besparelse og god varme – også når minusgradene kryper helt ned til -30 °C. Usikker på hva vintrene i Rakkestad krever og hvilken varmepumpemodell du bør velge, er dette noe de lokale forhandlerne er eksperter på.

Montering og service på varmepumper i Rakkestad

Du som skal installere en varmepumpe, må benytte en av de autoriserte forhandlerne i Rakkestad. Montering krever nemlig sertifisering. Snakk med dem enten du vil ha råd og tips, gratis befaring og uforpliktende tilbud – eller er klar for å bestille installasjon.