Finn nærmeste forhandler
Det er 4 forhandlere med arbeidsområde i Råde

Her får du hjelp med varmepumpe i Råde

Hvilken Toshiba-modell skal du velge? Hvor skal varmepumpen plasseres, og hvordan skal den monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Råde gi deg svar på – og hjelp med. Skal du kjøpe luft-luft-varmepumpe fra Toshiba og lurer på neste steg, kan du trygt overlate det til en av de erfarne forhandlerne i Råde.

Våre forhandlere i Råde

Tobben's Varmepumpeservice Thorbjørn Thevik

Skogliveien 61
1712 GRÅLUM

Telefon:

91748668

Enøk-Spesialisten

Patterødveien 41
1599 MOSS

Telefon:

99551166

Norild AS

Larkollveien 4
1570 DILLING

Telefon:

69818181

MOSS PEIS & VEDOVN (Varmefag Moss)

Carlbergveien 6A
1526 Moss

Telefon:

69255588

For deg som vil spare penger på strøm

Lavere strømregning er en av fordelene med varmepumpe, og det er ikke uvanlig å spare 5 000–8 000 kroner i året. Strømforbruk og oppvarmingskostnader varierer fra hjem til hjem, men det typiske er at 60–70 prosent av strømforbruket går med til oppvarming. En forhandler i Råde vet hvordan de ulike faktorene spiller inn der du bor.

Varmepumpe på kalde dager

Når nettene blir lange og temperaturen på sitt laveste i Råde, er det godt å vite at luft-luft-varmepumpene fra Toshiba er skapt for det norske klimaet. Vår beste varmepumpe, Daiseikai 9, garanterer drift ned til -30 °C. Varmeeffekten og COP-en avtar noe ved lavere temperaturer – men uansett hvor kaldt det blir, avgir varmepumpen alltid mer varmeenergi enn den bruker i form av strøm.

Hvem kan installere varmepumpe i Råde?

Alle våre forhandlere er sertifiserte, og et trygt valg for deg som skal installere en varmepumpe fra Toshiba i hjemmet. Kontakt en av våre varmepumpeforhandlere i Råde i dag. De kan gi deg både gratis befaring, uforpliktende tilbud og gode råd.