Finn nærmeste forhandler
Det er 6 forhandlere med arbeidsområde i Moss

Våre varmepumpeforhandler i Moss

Hjelp til å montere din nye varmepumpe? Her finner du oversikt over erfarne forhandlere i Moss. Dette er forhandlere som har erfaring med Toshibas luft-luft-varmepumper, og som vet hvordan de skal installeres og monteres på riktig måte.

Våre forhandlere i Moss

TN Varmeteknikk AS

Telefon:

45 50 30 90

Scandic Markiser AS

Telefon:

04990

Tobben's Varmepumpeservice Thorbjørn Thevik

Telefon:

91748668

Enøk-Spesialisten

Telefon:

99551166

MOSS PEIS & VEDOVN (Varmefag Moss)

Telefon:

69255588

Hvor mye strøm kan du spare med varmepumpe?

I et typisk hjem går 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %, noe som utgjør mange tusen kroner i året. Hvor mye du kan spare på en bolig i Moss, avhenger av flere faktorer, som størrelsen og isoleringen.

Varmepumper tilpasset det kalde klimaet

Toshibas varmepumper vil sikre varme hjem, selv med det ekstra kalde klimaet vi har enkelte steder i Norge. Hvilken modell som passer best for ditt hjem, avhenger av flere faktorer – som hvor i landet du bor og hvor kaldt det kan bli. En forhandler i Moss kjenner de lokale vintrene og vil kunne gi deg gode anbefalinger.

Montering og service på varmepumper i Moss

Alle våre forhandlere er sertifiserte, og et trygt valg for deg som skal installere en varmepumpe fra Toshiba i hjemmet. Kontakt en av våre varmepumpeforhandlere i Moss i dag. De kan gi deg både gratis befaring, uforpliktende tilbud og gode råd.