Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Marker

Erfarne varmepumpeforhandlere i Marker

Hjelp til å montere din nye varmepumpe? Her finner du oversikt over erfarne forhandlere i Marker. Dette er forhandlere som har erfaring med Toshibas luft-luft-varmepumper, og som vet hvordan de skal installeres og monteres på riktig måte.

Våre forhandlere i Marker

Luft & Miljø AS

Wecyveien 6
1859 SLITU

Telefon:

95888160

Scandic Markiser AS

Damvegen 11
2827 HUNNDALEN

Telefon:

90090100

HC KJØLESERVICE AS

Granittveien 18
1890 Rakkestad

Telefon:

99706630

Varmepumpe gir lavere strømregning

Mange i Marker ønsker å få installert varmepumpe for å spare strøm, og det er ofte en god idé. En stor andel av strømforbruket går med til oppvarming, og dette vil få betydelige kutt når en varmepumpe blir installert. Det er ikke uvanlig å kunne kutte strømregningen med 5 000–8 000 kroner i året.

Pålitelig varmekilde på kalde dager i Marker

Når det blir ordentlig kaldt, er det greit å vite at varmepumpene vi selger i Norge er spesialutviklet for å tåle det kalde klimaet her. For eksempel garanterer toppmodellen Daiseikai 9 drift helt ned til -30 °C! Hvilke behov du som bor i Marker har, vil våre lokale forhandlere hjelpe deg med å finne ut av.

Montere varmepumpe? Velg en sertifisert forhandler

Har du varmepumpe – eller vurderer du å skaffe deg en? Enten du trenger service eller vil ha gratis befaring og et uforpliktende tilbud, finnes det mange forhandlere i Marker som kan hjelpe deg. Her ser du en oversikt over dyktige og sertifiserte varmepumpeforhandlere som alle kjenner luft-luft-varmepumper fra Toshiba.