Finn nærmeste forhandler
Det er 5 forhandlere med arbeidsområde i Fredrikstad

Finn din varmepumpeforhandler i Fredrikstad

Skal du installere Toshiba luft-luft varmepumpe? Våre forhandlere i Fredrikstad kan hjelpe deg med å finne ut hvilken modell som passer best, hvordan den bør plasseres i boligen din – og ikke minst, bistå med å installere den.

Våre forhandlere i Fredrikstad

Tobben's Varmepumpeservice Thorbjørn Thevik

Telefon:

91748668

TN Varmeteknikk AS

Telefon:

45 50 30 90

Enøk-Spesialisten

Telefon:

99551166

MOSS PEIS & VEDOVN (Varmefag Moss)

Telefon:

69255588

Spar strøm med varmepumpe

Strømsparing er en vanlig grunn til at folk i Fredrikstad ønsker å få installert varmepumpe. I et typisk hjem går hele 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Mange får da redusert strømregningen sin med 5 000–8 000 kroner i året.

Varmepumper tilpasset det kalde klimaet

Toshibas varmepumper vil sikre varme hjem, selv med det ekstra kalde klimaet vi har enkelte steder i Norge. Hvilken modell som passer best for ditt hjem, avhenger av flere faktorer – som hvor i landet du bor og hvor kaldt det kan bli. En forhandler i Fredrikstad kjenner de lokale vintrene og vil kunne gi deg gode anbefalinger.

Montere varmepumpe? Velg en sertifisert forhandler

Du som skal installere en varmepumpe, må benytte en av de autoriserte forhandlerne i Fredrikstad. Montering krever nemlig sertifisering. Snakk med dem enten du vil ha råd og tips, gratis befaring og uforpliktende tilbud – eller er klar for å bestille installasjon.