Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Aremark

Her får du hjelp med varmepumpe i Aremark

Hvilken luft-luft-varmepumpe er den ideelle for din bolig? Det kan en av våre varmepumpeforhandlere i Aremark hjelpe deg med å finne ut av. De gir deg nemlig gode råd gratis, og du får også hjelp med å installere varmepumpen.

Våre forhandlere i Aremark

Scandic Markiser AS

Damvegen 11
2827 HUNNDALEN

Telefon:

61109130

Riis Elektro AS

Walkers gate 14
1771 HALDEN

Telefon:

69181575

HC KJØLESERVICE AS

Granittveien 18
1890 Rakkestad

Telefon:

99706630

Varmepumpe gir lavere strømregning

Strømsparing er en vanlig grunn til at folk i Aremark ønsker å få installert varmepumpe. I et typisk hjem går hele 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Mange får da redusert strømregningen sin med 5 000–8 000 kroner i året.

Kuldegrader og varmepumper

Mange som bor der hvor det i perioder kan bli mange minusgrader, lurer på om varmepumpe vil være tilstrekkelig oppvarming på de kaldeste dagene. Svaret er ja, og med toppmodellen Daiseikai 9 har du garantert drift ned til 30 kuldegrader. For å finne ut hvilken modell som passer din bolig og varmebehovet i Aremark, snakk med en av våre sertifiserte forhandlere.

Montere varmepumpe? Velg en sertifisert forhandler

Våre sertifiserte forhandlere i Aremark vil sørge for å gi deg gode råd, topp service og korrekt montering. Finn din forhandler i dag, slik at du får installert varmepumpen på riktig måte. EU krever at installatøren har riktig sertifisering for å montere varmepumpe. Og du? De tilbyr også gratis befaring og gir deg et uforpliktende tilbud.