Finn nærmeste forhandler
Det er 1 forhandlere med arbeidsområde i Vevelstad

Våre varmepumpeforhandler i Vevelstad

Hjelp til å montere din nye varmepumpe? Her finner du oversikt over erfarne forhandlere i Vevelstad. Dette er forhandlere som har erfaring med Toshibas luft-luft-varmepumper, og som vet hvordan de skal installeres og monteres på riktig måte.

Våre forhandlere i Vevelstad

Celect AS

Salhussletta 2
8907 BRØNNØYSUND

Telefon:

75018300

Hvor mye strøm kan du spare med varmepumpe?

Strømsparing er en vanlig grunn til at folk i Vevelstad ønsker å få installert varmepumpe. I et typisk hjem går hele 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Mange får da redusert strømregningen sin med 5 000–8 000 kroner i året.

Pålitelig varmekilde på kalde dager i Vevelstad

Når nettene blir lange og temperaturen på sitt laveste i Vevelstad, er det godt å vite at luft-luft-varmepumpene fra Toshiba er skapt for det norske klimaet. Vår beste varmepumpe, Daiseikai 9, garanterer drift ned til -30 °C. Varmeeffekten og COP-en avtar noe ved lavere temperaturer – men uansett hvor kaldt det blir, avgir varmepumpen alltid mer varmeenergi enn den bruker i form av strøm.

Hvem kan installere varmepumpe i Vevelstad?

For å få montert en varmepumpe må du få hjelp av en autorisert forhandler med sertifisering. Dem finnes det flere av i Vevelstad. De hjelper deg med å finne rett varmepumpemodell, gir deg gode råd og service – og uforpliktende befaring og tilbud på installasjon.