Finn nærmeste forhandler
Det er 4 forhandlere med arbeidsområde i Vestvågøy

Forhandlere av varmepumper i Vestvågøy

Hvilken Toshiba-modell skal du velge? Hvor skal varmepumpen plasseres, og hvordan skal den monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Vestvågøy gi deg svar på – og hjelp med. Skal du kjøpe luft-luft-varmepumpe fra Toshiba og lurer på neste steg, kan du trygt overlate det til en av de erfarne forhandlerne i Vestvågøy.

Våre forhandlere i Vestvågøy

Vesterålen Varmepumper AS

Bitterstadveien 199
8450 STOKMARKNES

Telefon:

95917737

Rørleggermester Frank Størkersen AS

Vorsetøyveien 20
8300 SVOLVÆR

Telefon:

90805645

Lofoten Elektro AS

Industriveien 7
8300 SVOLVÆR

Telefon:

76066630

Sørvågen Rør

Moskenesveien 842
8392 Sørvågen

Telefon:

41792865

Spar strøm med varmepumpe

Mange i Vestvågøy ønsker å få installert varmepumpe for å spare strøm, og det er ofte en god idé. En stor andel av strømforbruket går med til oppvarming, og dette vil få betydelige kutt når en varmepumpe blir installert. Det er ikke uvanlig å kunne kutte strømregningen med 5 000–8 000 kroner i året.

Varmepumpe på kalde dager

Når det blir ordentlig kaldt, er det greit å vite at varmepumpene vi selger i Norge er spesialutviklet for å tåle det kalde klimaet her. For eksempel garanterer toppmodellen Daiseikai 9 drift helt ned til -30 °C! Hvilke behov du som bor i Vestvågøy har, vil våre lokale forhandlere hjelpe deg med å finne ut av.

Hvordan får jeg installert varmepumpen?

Har du varmepumpe – eller vurderer du å skaffe deg en? Enten du trenger service eller vil ha gratis befaring og et uforpliktende tilbud, finnes det mange forhandlere i Vestvågøy som kan hjelpe deg. Her ser du en oversikt over dyktige og sertifiserte varmepumpeforhandlere som alle kjenner luft-luft-varmepumper fra Toshiba.