Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Vefsn

Våre varmepumpeforhandler i Vefsn

Hvilken Toshiba-modell skal du velge? Hvor skal varmepumpen plasseres, og hvordan skal den monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Vefsn gi deg svar på – og hjelp med. Skal du kjøpe luft-luft-varmepumpe fra Toshiba og lurer på neste steg, kan du trygt overlate det til en av de erfarne forhandlerne i Vefsn.

Våre forhandlere i Vefsn

Kjøleservice Helgeland AS

Salhussletta 5
8900 BRØNNØYSUND

Telefon:

75804100

Elektroreparatøren Fredriksen AS

Torggata 11B
8640 HEMNESBERGET

Telefon:

95207901

Rana Varme & Klima AS

Yterheia 6
8614 Mo i RAna

Telefon:

47382981

Spar strøm med varmepumpe

I et typisk hjem går 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %, noe som utgjør mange tusen kroner i året. Hvor mye du kan spare på en bolig i Vefsn, avhenger av flere faktorer, som størrelsen og isoleringen.

Pålitelig varmekilde på kalde dager i Vefsn

Toshibas varmepumper vil sikre varme hjem, selv med det ekstra kalde klimaet vi har enkelte steder i Norge. Hvilken modell som passer best for ditt hjem, avhenger av flere faktorer – som hvor i landet du bor og hvor kaldt det kan bli. En forhandler i Vefsn kjenner de lokale vintrene og vil kunne gi deg gode anbefalinger.

Hvem kan installere varmepumpe i Vefsn?

Du som skal installere en varmepumpe, må benytte en av de autoriserte forhandlerne i Vefsn. Montering krever nemlig sertifisering. Snakk med dem enten du vil ha råd og tips, gratis befaring og uforpliktende tilbud – eller er klar for å bestille installasjon.