Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Vågan

Forhandlere av varmepumper i Vågan

Lurer du på hvilken av Toshibas luft-luft-varmepumpemodeller du skal velge? Eller hvor varmepumpen skal plasseres og monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Vågan gi deg svar på – og hjelp med.

Våre forhandlere i Vågan

Rørleggermester Frank Størkersen AS

Vorsetøyveien 20
8300 SVOLVÆR

Telefon:

90805645

Vesterålen Varmepumper AS

Bitterstadveien 199
8450 STOKMARKNES

Telefon:

95917737

Lofoten Elektro AS

Industriveien 7
8300 SVOLVÆR

Telefon:

76066630

Spar strøm med varmepumpe

Mange som har installert varmepumpe i Vågan, har opplevd å få en betydelig lavere strømregning. I et vanlig hjem står nemlig oppvarming for hele 60–70 prosent av strømforbruket. Med varmepumpe kan du senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Dette kan fort utgjøre 5 000–8 000 kroner i året. Strømsparing er med andre ord et godt argument for å vurdere varmepumpe.

Varmepumper tilpasset det kalde klimaet

Mange som bor der hvor det i perioder kan bli mange minusgrader, lurer på om varmepumpe vil være tilstrekkelig oppvarming på de kaldeste dagene. Svaret er ja, og med toppmodellen Daiseikai 9 har du garantert drift ned til 30 kuldegrader. For å finne ut hvilken modell som passer din bolig og varmebehovet i Vågan, snakk med en av våre sertifiserte forhandlere.

Hvordan får jeg installert varmepumpen?

Alle våre forhandlere er sertifiserte, og et trygt valg for deg som skal installere en varmepumpe fra Toshiba i hjemmet. Kontakt en av våre varmepumpeforhandlere i Vågan i dag. De kan gi deg både gratis befaring, uforpliktende tilbud og gode råd.