Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Sørfold

Forhandlere av varmepumper i Sørfold

Hvilken luft-luft-varmepumpe er den ideelle for din bolig? Det kan en av våre varmepumpeforhandlere i Sørfold hjelpe deg med å finne ut av. De gir deg nemlig gode råd gratis, og du får også hjelp med å installere varmepumpen.

Våre forhandlere i Sørfold

Klima & Miljø AS

Olav V Gt. 96
8004 BODØ

Telefon:

93488000

Rørleggern Fauske AS

Storgata 98
8200 FAUSKE

Telefon:

75646940

Indre Salten Termoteknikk

Håndverkeren 16
8250 ROGNAN

Telefon:

91804155

For deg som vil spare penger på strøm

Lavere strømregning er en av fordelene med varmepumpe, og det er ikke uvanlig å spare 5 000–8 000 kroner i året. Strømforbruk og oppvarmingskostnader varierer fra hjem til hjem, men det typiske er at 60–70 prosent av strømforbruket går med til oppvarming. En forhandler i Sørfold vet hvordan de ulike faktorene spiller inn der du bor.

Kuldegrader og varmepumper

Når nettene blir lange og temperaturen på sitt laveste i Sørfold, er det godt å vite at luft-luft-varmepumpene fra Toshiba er skapt for det norske klimaet. Vår beste varmepumpe, Daiseikai 9, garanterer drift ned til -30 °C. Varmeeffekten og COP-en avtar noe ved lavere temperaturer – men uansett hvor kaldt det blir, avgir varmepumpen alltid mer varmeenergi enn den bruker i form av strøm.

Hvem kan installere varmepumpe i Sørfold?

Har du varmepumpe – eller vurderer du å skaffe deg en? Enten du trenger service eller vil ha gratis befaring og et uforpliktende tilbud, finnes det mange forhandlere i Sørfold som kan hjelpe deg. Her ser du en oversikt over dyktige og sertifiserte varmepumpeforhandlere som alle kjenner luft-luft-varmepumper fra Toshiba.