Finn nærmeste forhandler
Det er 1 forhandlere med arbeidsområde i Sømna

Våre varmepumpeforhandler i Sømna

Hjelp til å montere din nye varmepumpe? Her finner du oversikt over erfarne forhandlere i Sømna. Dette er forhandlere som har erfaring med Toshibas luft-luft-varmepumper, og som vet hvordan de skal installeres og monteres på riktig måte.

Våre forhandlere i Sømna

Celect AS

Salhussletta 2
8907 BRØNNØYSUND

Telefon:

75018300

Varmepumpe gir lavere strømregning

Mange i Sømna ønsker å få installert varmepumpe for å spare strøm, og det er ofte en god idé. En stor andel av strømforbruket går med til oppvarming, og dette vil få betydelige kutt når en varmepumpe blir installert. Det er ikke uvanlig å kunne kutte strømregningen med 5 000–8 000 kroner i året.

Pålitelig varmekilde på kalde dager i Sømna

Når nettene blir lange og temperaturen på sitt laveste i Sømna, er det godt å vite at luft-luft-varmepumpene fra Toshiba er skapt for det norske klimaet. Vår beste varmepumpe, Daiseikai 9, garanterer drift ned til -30 °C. Varmeeffekten og COP-en avtar noe ved lavere temperaturer – men uansett hvor kaldt det blir, avgir varmepumpen alltid mer varmeenergi enn den bruker i form av strøm.

Sikre at varmepumpen blir riktig installert

Alle våre forhandlere er sertifiserte, og et trygt valg for deg som skal installere en varmepumpe fra Toshiba i hjemmet. Kontakt en av våre varmepumpeforhandlere i Sømna i dag. De kan gi deg både gratis befaring, uforpliktende tilbud og gode råd.