Finn nærmeste forhandler
Det er 4 forhandlere med arbeidsområde i Saltdal

Her får du hjelp med varmepumpe i Saltdal

Skal du installere Toshiba luft-luft varmepumpe? Våre forhandlere i Saltdal kan hjelpe deg med å finne ut hvilken modell som passer best, hvordan den bør plasseres i boligen din – og ikke minst, bistå med å installere den.

Våre forhandlere i Saltdal

Rørleggern Fauske AS

Storgata 98
8200 FAUSKE

Telefon:

75646940

Indre Salten Termoteknikk

Håndverkeren 16
8250 ROGNAN

Telefon:

91804155

Alucon AS

Lillnesveien 12
8210 FAUSKE

Telefon:

75646500

Rognan Rørservice AS

Osveien 8
8250 ROGNAN

Telefon:

75694310

Hvor mye strøm kan du spare med varmepumpe?

Mange i Saltdal ønsker å få installert varmepumpe for å spare strøm, og det er ofte en god idé. En stor andel av strømforbruket går med til oppvarming, og dette vil få betydelige kutt når en varmepumpe blir installert. Det er ikke uvanlig å kunne kutte strømregningen med 5 000–8 000 kroner i året.

Varmepumper tilpasset det kalde klimaet

Når nettene blir lange og temperaturen på sitt laveste i Saltdal, er det godt å vite at luft-luft-varmepumpene fra Toshiba er skapt for det norske klimaet. Vår beste varmepumpe, Daiseikai 9, garanterer drift ned til -30 °C. Varmeeffekten og COP-en avtar noe ved lavere temperaturer – men uansett hvor kaldt det blir, avgir varmepumpen alltid mer varmeenergi enn den bruker i form av strøm.

Montere varmepumpe? Velg en sertifisert forhandler

Du som skal installere en varmepumpe, må benytte en av de autoriserte forhandlerne i Saltdal. Montering krever nemlig sertifisering. Snakk med dem enten du vil ha råd og tips, gratis befaring og uforpliktende tilbud – eller er klar for å bestille installasjon.