Finn nærmeste forhandler
Vi fant ingen forhandlere som matcher ditt søk.

Erfarne varmepumpeforhandlere i Rødøy

Hvilken luft-luft-varmepumpe er den ideelle for din bolig? Det kan en av våre varmepumpeforhandlere i Rødøy hjelpe deg med å finne ut av. De gir deg nemlig gode råd gratis, og du får også hjelp med å installere varmepumpen.

Hvor mye strøm kan du spare med varmepumpe?

Lavere strømregning er en av fordelene med varmepumpe, og det er ikke uvanlig å spare 5 000–8 000 kroner i året. Strømforbruk og oppvarmingskostnader varierer fra hjem til hjem, men det typiske er at 60–70 prosent av strømforbruket går med til oppvarming. En forhandler i Rødøy vet hvordan de ulike faktorene spiller inn der du bor.

Pålitelig varmekilde på kalde dager i Rødøy

Når det blir ordentlig kaldt, er det greit å vite at varmepumpene vi selger i Norge er spesialutviklet for å tåle det kalde klimaet her. For eksempel garanterer toppmodellen Daiseikai 9 drift helt ned til -30 °C! Hvilke behov du som bor i Rødøy har, vil våre lokale forhandlere hjelpe deg med å finne ut av.

Montering og service på varmepumper i Rødøy

Alle våre forhandlere er sertifiserte, og et trygt valg for deg som skal installere en varmepumpe fra Toshiba i hjemmet. Kontakt en av våre varmepumpeforhandlere i Rødøy i dag. De kan gi deg både gratis befaring, uforpliktende tilbud og gode råd.