Finn nærmeste forhandler
Det er 2 forhandlere med arbeidsområde i Øksnes

Forhandlere av varmepumper i Øksnes

Skal du installere Toshiba luft-luft varmepumpe? Våre forhandlere i Øksnes kan hjelpe deg med å finne ut hvilken modell som passer best, hvordan den bør plasseres i boligen din – og ikke minst, bistå med å installere den.

Våre forhandlere i Øksnes

Nilsson Haras AS

Industriveien 2 A
8480 ANDENES

Telefon:

76146193

Vesterålen Varmepumper AS

Bitterstadveien 199
8450 STOKMARKNES

Telefon:

95917737

For deg som vil spare penger på strøm

Mange som har installert varmepumpe i Øksnes, har opplevd å få en betydelig lavere strømregning. I et vanlig hjem står nemlig oppvarming for hele 60–70 prosent av strømforbruket. Med varmepumpe kan du senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Dette kan fort utgjøre 5 000–8 000 kroner i året. Strømsparing er med andre ord et godt argument for å vurdere varmepumpe.

Kuldegrader og varmepumper

Toshibas varmepumper vil sikre varme hjem, selv med det ekstra kalde klimaet vi har enkelte steder i Norge. Hvilken modell som passer best for ditt hjem, avhenger av flere faktorer – som hvor i landet du bor og hvor kaldt det kan bli. En forhandler i Øksnes kjenner de lokale vintrene og vil kunne gi deg gode anbefalinger.

Hvordan får jeg installert varmepumpen?

Alle våre forhandlere er sertifiserte, og et trygt valg for deg som skal installere en varmepumpe fra Toshiba i hjemmet. Kontakt en av våre varmepumpeforhandlere i Øksnes i dag. De kan gi deg både gratis befaring, uforpliktende tilbud og gode råd.