Finn nærmeste forhandler
Det er 2 forhandlere med arbeidsområde i Narvik

Finn din varmepumpeforhandler i Narvik

Lurer du på hvilken av Toshibas luft-luft-varmepumpemodeller du skal velge? Eller hvor varmepumpen skal plasseres og monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Narvik gi deg svar på – og hjelp med.

Våre forhandlere i Narvik

Varmefag Narvik/Narvik Steinsenter AS

null null

Telefon:

76950490

Haneseth Narvik AS

Fagernesveien 56
8514 NARVIK

Telefon:

76955550

For deg som vil spare penger på strøm

Strømsparing er en vanlig grunn til at folk i Narvik ønsker å få installert varmepumpe. I et typisk hjem går hele 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Mange får da redusert strømregningen sin med 5 000–8 000 kroner i året.

Kuldegrader og varmepumper

Toshibas varmepumper vil sikre varme hjem, selv med det ekstra kalde klimaet vi har enkelte steder i Norge. Hvilken modell som passer best for ditt hjem, avhenger av flere faktorer – som hvor i landet du bor og hvor kaldt det kan bli. En forhandler i Narvik kjenner de lokale vintrene og vil kunne gi deg gode anbefalinger.

Montering og service på varmepumper i Narvik

Har du varmepumpe – eller vurderer du å skaffe deg en? Enten du trenger service eller vil ha gratis befaring og et uforpliktende tilbud, finnes det mange forhandlere i Narvik som kan hjelpe deg. Her ser du en oversikt over dyktige og sertifiserte varmepumpeforhandlere som alle kjenner luft-luft-varmepumper fra Toshiba.