Finn nærmeste forhandler
Det er 4 forhandlere med arbeidsområde i Hemnes

Forhandlere av varmepumper i Hemnes

Hvilken Toshiba-modell skal du velge? Hvor skal varmepumpen plasseres, og hvordan skal den monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Hemnes gi deg svar på – og hjelp med. Skal du kjøpe luft-luft-varmepumpe fra Toshiba og lurer på neste steg, kan du trygt overlate det til en av de erfarne forhandlerne i Hemnes.

Våre forhandlere i Hemnes

Kjøleservice Helgeland AS

Brugata 11
8656 MOSJØEN

Telefon:

75804100

Nilsson Mo AS

Høvleriveien 10
8622 MO I RANA

Telefon:

75127880

Elektroreparatøren Fredriksen AS

Torggata 11B
8640 HEMNESBERGET

Telefon:

95207901

Rana Varme & Klima AS

Yterheia 6
8614 Mo i RAna

Telefon:

47382981

Varmepumpe gir lavere strømregning

Mange som har installert varmepumpe i Hemnes, har opplevd å få en betydelig lavere strømregning. I et vanlig hjem står nemlig oppvarming for hele 60–70 prosent av strømforbruket. Med varmepumpe kan du senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Dette kan fort utgjøre 5 000–8 000 kroner i året. Strømsparing er med andre ord et godt argument for å vurdere varmepumpe.

Kuldegrader og varmepumper

Når det blir ordentlig kaldt, er det greit å vite at varmepumpene vi selger i Norge er spesialutviklet for å tåle det kalde klimaet her. For eksempel garanterer toppmodellen Daiseikai 9 drift helt ned til -30 °C! Hvilke behov du som bor i Hemnes har, vil våre lokale forhandlere hjelpe deg med å finne ut av.

Hvordan får jeg installert varmepumpen?

Våre sertifiserte forhandlere i Hemnes vil sørge for å gi deg gode råd, topp service og korrekt montering. Finn din forhandler i dag, slik at du får installert varmepumpen på riktig måte. EU krever at installatøren har riktig sertifisering for å montere varmepumpe. Og du? De tilbyr også gratis befaring og gir deg et uforpliktende tilbud.