Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Hamarøy

Våre varmepumpeforhandler i Hamarøy

Lurer du på hvilken av Toshibas luft-luft-varmepumpemodeller du skal velge? Eller hvor varmepumpen skal plasseres og monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Hamarøy gi deg svar på – og hjelp med.

Våre forhandlere i Hamarøy

Nilsson AS

Jernbaneveien 85
8006 BODØ

Telefon:

75503750

Indre Salten Termoteknikk

Håndverkeren 16
8250 ROGNAN

Telefon:

91804155

Jessen Rør AS

8270 Drag

Telefon:

98421393

For deg som vil spare penger på strøm

Strømsparing er en vanlig grunn til at folk i Hamarøy ønsker å få installert varmepumpe. I et typisk hjem går hele 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Mange får da redusert strømregningen sin med 5 000–8 000 kroner i året.

Varmepumper som tåler ned til -30 °C

Toshibas varmepumper vil sikre varme hjem, selv med det ekstra kalde klimaet vi har enkelte steder i Norge. Hvilken modell som passer best for ditt hjem, avhenger av flere faktorer – som hvor i landet du bor og hvor kaldt det kan bli. En forhandler i Hamarøy kjenner de lokale vintrene og vil kunne gi deg gode anbefalinger.

Hvem kan installere varmepumpe i Hamarøy?

Våre sertifiserte forhandlere i Hamarøy vil sørge for å gi deg gode råd, topp service og korrekt montering. Finn din forhandler i dag, slik at du får installert varmepumpen på riktig måte. EU krever at installatøren har riktig sertifisering for å montere varmepumpe. Og du? De tilbyr også gratis befaring og gir deg et uforpliktende tilbud.