Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Evenes

Finn din varmepumpeforhandler i Evenes

Lurer du på hvilken av Toshibas luft-luft-varmepumpemodeller du skal velge? Eller hvor varmepumpen skal plasseres og monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Evenes gi deg svar på – og hjelp med.

Våre forhandlere i Evenes

Hålogaland Kraft AS

Fjordveien 829
9446 GROVFJORD

Telefon:

77042500

AJ Klima AS

St Olavs gate 59
9406 HARSTAD

Telefon:

90195390

Martnes Elektro

Banmyra 3
9414 HARSTAD

Telefon:

48022696

For deg som vil spare penger på strøm

Mange i Evenes ønsker å få installert varmepumpe for å spare strøm, og det er ofte en god idé. En stor andel av strømforbruket går med til oppvarming, og dette vil få betydelige kutt når en varmepumpe blir installert. Det er ikke uvanlig å kunne kutte strømregningen med 5 000–8 000 kroner i året.

Kuldegrader og varmepumper

Toshibas varmepumper vil sikre varme hjem, selv med det ekstra kalde klimaet vi har enkelte steder i Norge. Hvilken modell som passer best for ditt hjem, avhenger av flere faktorer – som hvor i landet du bor og hvor kaldt det kan bli. En forhandler i Evenes kjenner de lokale vintrene og vil kunne gi deg gode anbefalinger.

Sikre at varmepumpen blir riktig installert

For å få montert en varmepumpe må du få hjelp av en autorisert forhandler med sertifisering. Dem finnes det flere av i Evenes. De hjelper deg med å finne rett varmepumpemodell, gir deg gode råd og service – og uforpliktende befaring og tilbud på installasjon.