Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Dønna

Finn din varmepumpeforhandler i Dønna

Lurer du på hvilken av Toshibas luft-luft-varmepumpemodeller du skal velge? Eller hvor varmepumpen skal plasseres og monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Dønna gi deg svar på – og hjelp med.

Våre forhandlere i Dønna

Kjøleservice Helgeland AS

Brugata 11
8656 MOSJØEN

Telefon:

75804100

Sandnessjøen Installasjon AS

Øyvind Lambes vei 24
8803 SANDNESSJØEN

Telefon:

75075300

Nord Norsk Termorens AS

Åsgata 4
8800 SANDNESSJØEN

Telefon:

75041291

Hvor mye strøm kan du spare med varmepumpe?

Mange som har installert varmepumpe i Dønna, har opplevd å få en betydelig lavere strømregning. I et vanlig hjem står nemlig oppvarming for hele 60–70 prosent av strømforbruket. Med varmepumpe kan du senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Dette kan fort utgjøre 5 000–8 000 kroner i året. Strømsparing er med andre ord et godt argument for å vurdere varmepumpe.

Pålitelig varmekilde på kalde dager i Dønna

Når det blir ordentlig kaldt, er det greit å vite at varmepumpene vi selger i Norge er spesialutviklet for å tåle det kalde klimaet her. For eksempel garanterer toppmodellen Daiseikai 9 drift helt ned til -30 °C! Hvilke behov du som bor i Dønna har, vil våre lokale forhandlere hjelpe deg med å finne ut av.

Hvordan får jeg installert varmepumpen?

Alle våre forhandlere er sertifiserte, og et trygt valg for deg som skal installere en varmepumpe fra Toshiba i hjemmet. Kontakt en av våre varmepumpeforhandlere i Dønna i dag. De kan gi deg både gratis befaring, uforpliktende tilbud og gode råd.