Finn nærmeste forhandler
Det er 4 forhandlere med arbeidsområde i Bodø

Erfarne varmepumpeforhandlere i Bodø

Skal du installere Toshiba luft-luft varmepumpe? Våre forhandlere i Bodø kan hjelpe deg med å finne ut hvilken modell som passer best, hvordan den bør plasseres i boligen din – og ikke minst, bistå med å installere den.

Våre forhandlere i Bodø

Klima & Miljø AS

Stormyrveien 37
8008 BODØ

Telefon:

93488000

Nilsson AS

Jernbaneveien 85
8006 BODØ

Telefon:

75503750

Indre Salten Termoteknikk

Håndverkeren 16
8250 ROGNAN

Telefon:

91804155

Elektriken Bodø AS

Tegelverksveien 19
8012 Bodø

Telefon:

75584170

Hvor mye strøm kan du spare med varmepumpe?

I et typisk hjem går 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %, noe som utgjør mange tusen kroner i året. Hvor mye du kan spare på en bolig i Bodø, avhenger av flere faktorer, som størrelsen og isoleringen.

Varmepumpe på kalde dager

Mange som bor der hvor det i perioder kan bli mange minusgrader, lurer på om varmepumpe vil være tilstrekkelig oppvarming på de kaldeste dagene. Svaret er ja, og med toppmodellen Daiseikai 9 har du garantert drift ned til 30 kuldegrader. For å finne ut hvilken modell som passer din bolig og varmebehovet i Bodø, snakk med en av våre sertifiserte forhandlere.

Montering og service på varmepumper i Bodø

For å få montert en varmepumpe må du få hjelp av en autorisert forhandler med sertifisering. Dem finnes det flere av i Bodø. De hjelper deg med å finne rett varmepumpemodell, gir deg gode råd og service – og uforpliktende befaring og tilbud på installasjon.