Finn nærmeste forhandler
Det er 2 forhandlere med arbeidsområde i Bø (N.)

Erfarne varmepumpeforhandlere i Bø i Nordland

Skal du installere Toshiba luft-luft varmepumpe? Våre forhandlere i Bø i Nordland kan hjelpe deg med å finne ut hvilken modell som passer best, hvordan den bør plasseres i boligen din – og ikke minst, bistå med å installere den.

Våre forhandlere i Bø (N.)

Vesterålen Varmepumper AS

Bitterstadveien 199
8450 STOKMARKNES

Telefon:

95917737

Nilsson Haras AS

Industriveien 2 A
8480 ANDENES

Telefon:

76146193

Hvor mye strøm kan du spare med varmepumpe?

Mange i Bø i Nordland ønsker å få installert varmepumpe for å spare strøm, og det er ofte en god idé. En stor andel av strømforbruket går med til oppvarming, og dette vil få betydelige kutt når en varmepumpe blir installert. Det er ikke uvanlig å kunne kutte strømregningen med 5 000–8 000 kroner i året.

Kuldegrader og varmepumper

Når det blir ordentlig kaldt, er det greit å vite at varmepumpene vi selger i Norge er spesialutviklet for å tåle det kalde klimaet her. For eksempel garanterer toppmodellen Daiseikai 9 drift helt ned til -30 °C! Hvilke behov du som bor i Bø i Nordland har, vil våre lokale forhandlere hjelpe deg med å finne ut av.

Hvem kan installere varmepumpe i Bø i Nordland?

For å få montert en varmepumpe må du få hjelp av en autorisert forhandler med sertifisering. Dem finnes det flere av i Bø i Nordland. De hjelper deg med å finne rett varmepumpemodell, gir deg gode råd og service – og uforpliktende befaring og tilbud på installasjon.