Finn nærmeste forhandler
Det er 2 forhandlere med arbeidsområde i Andøy

Finn din varmepumpeforhandler i Andøy

Hjelp til å montere din nye varmepumpe? Her finner du oversikt over erfarne forhandlere i Andøy. Dette er forhandlere som har erfaring med Toshibas luft-luft-varmepumper, og som vet hvordan de skal installeres og monteres på riktig måte.

Våre forhandlere i Andøy

Nilsson Haras AS

Industriveien 2 A
8480 ANDENES

Telefon:

76146193

Vesterålen Varmepumper AS

Bitterstadveien 199
8450 STOKMARKNES

Telefon:

95917737

Hvor mye strøm kan du spare med varmepumpe?

Mange i Andøy ønsker å få installert varmepumpe for å spare strøm, og det er ofte en god idé. En stor andel av strømforbruket går med til oppvarming, og dette vil få betydelige kutt når en varmepumpe blir installert. Det er ikke uvanlig å kunne kutte strømregningen med 5 000–8 000 kroner i året.

Kuldegrader og varmepumper

Mange som bor der hvor det i perioder kan bli mange minusgrader, lurer på om varmepumpe vil være tilstrekkelig oppvarming på de kaldeste dagene. Svaret er ja, og med toppmodellen Daiseikai 9 har du garantert drift ned til 30 kuldegrader. For å finne ut hvilken modell som passer din bolig og varmebehovet i Andøy, snakk med en av våre sertifiserte forhandlere.

Montere varmepumpe? Velg en sertifisert forhandler

For å få montert en varmepumpe må du få hjelp av en autorisert forhandler med sertifisering. Dem finnes det flere av i Andøy. De hjelper deg med å finne rett varmepumpemodell, gir deg gode råd og service – og uforpliktende befaring og tilbud på installasjon.