Finn nærmeste forhandler
Det er 2 forhandlere med arbeidsområde i Alstahaug

Våre varmepumpeforhandler i Alstahaug

Lurer du på hvilken av Toshibas luft-luft-varmepumpemodeller du skal velge? Eller hvor varmepumpen skal plasseres og monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Alstahaug gi deg svar på – og hjelp med.

Våre forhandlere i Alstahaug

Sandnessjøen Installasjon AS

Øyvind Lambes vei 24
8803 SANDNESSJØEN

Telefon:

75075300

Nord Norsk Termorens AS

Åsgata 4
8800 SANDNESSJØEN

Telefon:

75041291

Varmepumpe gir lavere strømregning

I et typisk hjem går 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %, noe som utgjør mange tusen kroner i året. Hvor mye du kan spare på en bolig i Alstahaug, avhenger av flere faktorer, som størrelsen og isoleringen.

Pålitelig varmekilde på kalde dager i Alstahaug

Mange som bor der hvor det i perioder kan bli mange minusgrader, lurer på om varmepumpe vil være tilstrekkelig oppvarming på de kaldeste dagene. Svaret er ja, og med toppmodellen Daiseikai 9 har du garantert drift ned til 30 kuldegrader. For å finne ut hvilken modell som passer din bolig og varmebehovet i Alstahaug, snakk med en av våre sertifiserte forhandlere.

Sikre at varmepumpen blir riktig installert

For å få montert en varmepumpe må du få hjelp av en autorisert forhandler med sertifisering. Dem finnes det flere av i Alstahaug. De hjelper deg med å finne rett varmepumpemodell, gir deg gode råd og service – og uforpliktende befaring og tilbud på installasjon.