Finn nærmeste forhandler
Det er 4 forhandlere med arbeidsområde i Volda

Her får du hjelp med varmepumpe i Volda

Hvilken Toshiba-modell skal du velge? Hvor skal varmepumpen plasseres, og hvordan skal den monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Volda gi deg svar på – og hjelp med. Skal du kjøpe luft-luft-varmepumpe fra Toshiba og lurer på neste steg, kan du trygt overlate det til en av de erfarne forhandlerne i Volda.

Våre forhandlere i Volda

Egset Ventilasjon AS

Morkafura 8
6105 VOLDA

Telefon:

70053048

Total Service Kviven AS

Gausemel
6763 HORNINDAL

Telefon:

40620556

Vinjevoll Rør AS

Industrivegen 14
6150 ØRSTA

Telefon:

70047520

Brændes Rørleggerforretning AS

Lager: Rotsetstranda 1
6100 VOLDA

Telefon:

70077002

Varmepumpe gir lavere strømregning

Mange som har installert varmepumpe i Volda, har opplevd å få en betydelig lavere strømregning. I et vanlig hjem står nemlig oppvarming for hele 60–70 prosent av strømforbruket. Med varmepumpe kan du senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Dette kan fort utgjøre 5 000–8 000 kroner i året. Strømsparing er med andre ord et godt argument for å vurdere varmepumpe.

Varmepumper som tåler ned til -30 °C

Når det blir ordentlig kaldt, er det greit å vite at varmepumpene vi selger i Norge er spesialutviklet for å tåle det kalde klimaet her. For eksempel garanterer toppmodellen Daiseikai 9 drift helt ned til -30 °C! Hvilke behov du som bor i Volda har, vil våre lokale forhandlere hjelpe deg med å finne ut av.

Hvem kan installere varmepumpe i Volda?

Du som skal installere en varmepumpe, må benytte en av de autoriserte forhandlerne i Volda. Montering krever nemlig sertifisering. Snakk med dem enten du vil ha råd og tips, gratis befaring og uforpliktende tilbud – eller er klar for å bestille installasjon.