Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Vestnes

Finn din varmepumpeforhandler i Vestnes

Lurer du på hvilken av Toshibas luft-luft-varmepumpemodeller du skal velge? Eller hvor varmepumpen skal plasseres og monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Vestnes gi deg svar på – og hjelp med.

Våre forhandlere i Vestnes

iElektro AS

Plutovegen 5
6419 MOLDE

Telefon:

71404040

Brastad-Elektro AS

Remmemsvegen 10
6390 VESTNES

Telefon:

71180600

Total Elektro AS

Kaigata 11
6390 VESTNES

Telefon:

71189888

For deg som vil spare penger på strøm

Lavere strømregning er en av fordelene med varmepumpe, og det er ikke uvanlig å spare 5 000–8 000 kroner i året. Strømforbruk og oppvarmingskostnader varierer fra hjem til hjem, men det typiske er at 60–70 prosent av strømforbruket går med til oppvarming. En forhandler i Vestnes vet hvordan de ulike faktorene spiller inn der du bor.

Varmepumper tilpasset det kalde klimaet

Når det blir ordentlig kaldt, er det greit å vite at varmepumpene vi selger i Norge er spesialutviklet for å tåle det kalde klimaet her. For eksempel garanterer toppmodellen Daiseikai 9 drift helt ned til -30 °C! Hvilke behov du som bor i Vestnes har, vil våre lokale forhandlere hjelpe deg med å finne ut av.

Sikre at varmepumpen blir riktig installert

Alle våre forhandlere er sertifiserte, og et trygt valg for deg som skal installere en varmepumpe fra Toshiba i hjemmet. Kontakt en av våre varmepumpeforhandlere i Vestnes i dag. De kan gi deg både gratis befaring, uforpliktende tilbud og gode råd.