Finn nærmeste forhandler
Det er 4 forhandlere med arbeidsområde i Ulstein

Finn din varmepumpeforhandler i Ulstein

Hvilken luft-luft-varmepumpe er den ideelle for din bolig? Det kan en av våre varmepumpeforhandlere i Ulstein hjelpe deg med å finne ut av. De gir deg nemlig gode råd gratis, og du får også hjelp med å installere varmepumpen.

Våre forhandlere i Ulstein

Hareide AS

Strandgata 195
6060 HAREID

Telefon:

99407580

Total Service Kviven AS

Gausemel
6763 HORNINDAL

Telefon:

40620556

Egset Ventilasjon AS

Morkafura 8
6105 VOLDA

Telefon:

70053048

A.M. Vik AS - Comfort Syvde

6140 SYVDE

Telefon:

70023113

For deg som vil spare penger på strøm

Mange som har installert varmepumpe i Ulstein, har opplevd å få en betydelig lavere strømregning. I et vanlig hjem står nemlig oppvarming for hele 60–70 prosent av strømforbruket. Med varmepumpe kan du senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Dette kan fort utgjøre 5 000–8 000 kroner i året. Strømsparing er med andre ord et godt argument for å vurdere varmepumpe.

Kuldegrader og varmepumper

Toshibas varmepumper vil sikre varme hjem, selv med det ekstra kalde klimaet vi har enkelte steder i Norge. Hvilken modell som passer best for ditt hjem, avhenger av flere faktorer – som hvor i landet du bor og hvor kaldt det kan bli. En forhandler i Ulstein kjenner de lokale vintrene og vil kunne gi deg gode anbefalinger.

Montere varmepumpe? Velg en sertifisert forhandler

For å få montert en varmepumpe må du få hjelp av en autorisert forhandler med sertifisering. Dem finnes det flere av i Ulstein. De hjelper deg med å finne rett varmepumpemodell, gir deg gode råd og service – og uforpliktende befaring og tilbud på installasjon.