Finn nærmeste forhandler
Det er 1 forhandlere med arbeidsområde i Sykkylven

Erfarne varmepumpeforhandlere i Sykkylven

Skal du installere Toshiba luft-luft varmepumpe? Våre forhandlere i Sykkylven kan hjelpe deg med å finne ut hvilken modell som passer best, hvordan den bør plasseres i boligen din – og ikke minst, bistå med å installere den.

Våre forhandlere i Sykkylven

Seaside Innovasjon AS

Svemarka
6200 STRANDA

Telefon:

70260129

Spar strøm med varmepumpe

I et typisk hjem går 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %, noe som utgjør mange tusen kroner i året. Hvor mye du kan spare på en bolig i Sykkylven, avhenger av flere faktorer, som størrelsen og isoleringen.

Varmepumpe på kalde dager

Mange som bor steder hvor det kan bli ordentlig kaldt, lurer på om varmepumpene tåler mange minusgrader. Det gjør de, de er nemlig spesialutviklet for norsk klima og for å kunne gi optimal besparelse og god varme – også når minusgradene kryper helt ned til -30 °C. Usikker på hva vintrene i Sykkylven krever og hvilken varmepumpemodell du bør velge, er dette noe de lokale forhandlerne er eksperter på.

Hvordan får jeg installert varmepumpen?

For å få montert en varmepumpe må du få hjelp av en autorisert forhandler med sertifisering. Dem finnes det flere av i Sykkylven. De hjelper deg med å finne rett varmepumpemodell, gir deg gode råd og service – og uforpliktende befaring og tilbud på installasjon.