Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Surnadal

Her får du hjelp med varmepumpe i Surnadal

Hjelp til å montere din nye varmepumpe? Her finner du oversikt over erfarne forhandlere i Surnadal. Dette er forhandlere som har erfaring med Toshibas luft-luft-varmepumper, og som vet hvordan de skal installeres og monteres på riktig måte.

Våre forhandlere i Surnadal

Svorka Energi AS

Svartvassveien 6
6650 SURNADAL

Telefon:

40625611

Surnadal Varme & Sanitær AS

Øravegen 10
6650 SURNADAL

Telefon:

71661651

GlobalTek Norge AS

Melhusvegen 332
7224 MELHUS

Telefon:

72846317

Varmepumpe gir lavere strømregning

Lavere strømregning er en av fordelene med varmepumpe, og det er ikke uvanlig å spare 5 000–8 000 kroner i året. Strømforbruk og oppvarmingskostnader varierer fra hjem til hjem, men det typiske er at 60–70 prosent av strømforbruket går med til oppvarming. En forhandler i Surnadal vet hvordan de ulike faktorene spiller inn der du bor.

Kuldegrader og varmepumper

Når det blir ordentlig kaldt, er det greit å vite at varmepumpene vi selger i Norge er spesialutviklet for å tåle det kalde klimaet her. For eksempel garanterer toppmodellen Daiseikai 9 drift helt ned til -30 °C! Hvilke behov du som bor i Surnadal har, vil våre lokale forhandlere hjelpe deg med å finne ut av.

Hvordan får jeg installert varmepumpen?

Har du varmepumpe – eller vurderer du å skaffe deg en? Enten du trenger service eller vil ha gratis befaring og et uforpliktende tilbud, finnes det mange forhandlere i Surnadal som kan hjelpe deg. Her ser du en oversikt over dyktige og sertifiserte varmepumpeforhandlere som alle kjenner luft-luft-varmepumper fra Toshiba.