Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Sunndal

Her får du hjelp med varmepumpe i Sunndal

Skal du installere Toshiba luft-luft varmepumpe? Våre forhandlere i Sunndal kan hjelpe deg med å finne ut hvilken modell som passer best, hvordan den bør plasseres i boligen din – og ikke minst, bistå med å installere den.

Våre forhandlere i Sunndal

Sunndal Energi KF

Mongstugata 9
6600 SUNNDALSØRA

Telefon:

71689550

Team Sjøholt Varmepumpetjenester

6610 ØKSENDAL

Telefon:

48246397

Surnadal Varme & Sanitær AS

Øravegen 10
6650 SURNADAL

Telefon:

71661651

Varmepumpe gir lavere strømregning

I et typisk hjem går 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %, noe som utgjør mange tusen kroner i året. Hvor mye du kan spare på en bolig i Sunndal, avhenger av flere faktorer, som størrelsen og isoleringen.

Varmepumpe på kalde dager

Når det blir ordentlig kaldt, er det greit å vite at varmepumpene vi selger i Norge er spesialutviklet for å tåle det kalde klimaet her. For eksempel garanterer toppmodellen Daiseikai 9 drift helt ned til -30 °C! Hvilke behov du som bor i Sunndal har, vil våre lokale forhandlere hjelpe deg med å finne ut av.

Sikre at varmepumpen blir riktig installert

Har du varmepumpe – eller vurderer du å skaffe deg en? Enten du trenger service eller vil ha gratis befaring og et uforpliktende tilbud, finnes det mange forhandlere i Sunndal som kan hjelpe deg. Her ser du en oversikt over dyktige og sertifiserte varmepumpeforhandlere som alle kjenner luft-luft-varmepumper fra Toshiba.