Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Sula

Finn din varmepumpeforhandler i Sula

Hvilken luft-luft-varmepumpe er den ideelle for din bolig? Det kan en av våre varmepumpeforhandlere i Sula hjelpe deg med å finne ut av. De gir deg nemlig gode råd gratis, og du får også hjelp med å installere varmepumpen.

Våre forhandlere i Sula

Hareide AS

Strandgata 195
6060 HAREID

Telefon:

99407580

EL 24 Ålesund AS

Alvikvegen 201 A
6019 ÅLESUND

Telefon:

41242424

AS Nordstrand VVS

Klippevegen 2
6050 VALDERØYA

Telefon:

70181265

Hvor mye strøm kan du spare med varmepumpe?

Mange som har installert varmepumpe i Sula, har opplevd å få en betydelig lavere strømregning. I et vanlig hjem står nemlig oppvarming for hele 60–70 prosent av strømforbruket. Med varmepumpe kan du senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Dette kan fort utgjøre 5 000–8 000 kroner i året. Strømsparing er med andre ord et godt argument for å vurdere varmepumpe.

Kuldegrader og varmepumper

Når nettene blir lange og temperaturen på sitt laveste i Sula, er det godt å vite at luft-luft-varmepumpene fra Toshiba er skapt for det norske klimaet. Vår beste varmepumpe, Daiseikai 9, garanterer drift ned til -30 °C. Varmeeffekten og COP-en avtar noe ved lavere temperaturer – men uansett hvor kaldt det blir, avgir varmepumpen alltid mer varmeenergi enn den bruker i form av strøm.

Montering og service på varmepumper i Sula

Du som skal installere en varmepumpe, må benytte en av de autoriserte forhandlerne i Sula. Montering krever nemlig sertifisering. Snakk med dem enten du vil ha råd og tips, gratis befaring og uforpliktende tilbud – eller er klar for å bestille installasjon.