Finn nærmeste forhandler
Det er 2 forhandlere med arbeidsområde i Stranda

Her får du hjelp med varmepumpe i Stranda

Lurer du på hvilken av Toshibas luft-luft-varmepumpemodeller du skal velge? Eller hvor varmepumpen skal plasseres og monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Stranda gi deg svar på – og hjelp med.

Våre forhandlere i Stranda

Total Service Kviven AS

Gausemel
6763 HORNINDAL

Telefon:

40620556

Seaside Innovasjon AS

Svemarka
6200 STRANDA

Telefon:

70260129

Varmepumpe gir lavere strømregning

Mange som har installert varmepumpe i Stranda, har opplevd å få en betydelig lavere strømregning. I et vanlig hjem står nemlig oppvarming for hele 60–70 prosent av strømforbruket. Med varmepumpe kan du senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Dette kan fort utgjøre 5 000–8 000 kroner i året. Strømsparing er med andre ord et godt argument for å vurdere varmepumpe.

Pålitelig varmekilde på kalde dager i Stranda

Mange som bor steder hvor det kan bli ordentlig kaldt, lurer på om varmepumpene tåler mange minusgrader. Det gjør de, de er nemlig spesialutviklet for norsk klima og for å kunne gi optimal besparelse og god varme – også når minusgradene kryper helt ned til -30 °C. Usikker på hva vintrene i Stranda krever og hvilken varmepumpemodell du bør velge, er dette noe de lokale forhandlerne er eksperter på.

Montering og service på varmepumper i Stranda

Våre sertifiserte forhandlere i Stranda vil sørge for å gi deg gode råd, topp service og korrekt montering. Finn din forhandler i dag, slik at du får installert varmepumpen på riktig måte. EU krever at installatøren har riktig sertifisering for å montere varmepumpe. Og du? De tilbyr også gratis befaring og gir deg et uforpliktende tilbud.