Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Rauma

Våre varmepumpeforhandler i Rauma

Lurer du på hvilken av Toshibas luft-luft-varmepumpemodeller du skal velge? Eller hvor varmepumpen skal plasseres og monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Rauma gi deg svar på – og hjelp med.

Våre forhandlere i Rauma

Lunheim Elektro

Kavli
6320 ISFJORDEN

Telefon:

71225451

Brastad-Elektro AS

Remmemsvegen 10
6390 VESTNES

Telefon:

71180600

Total Elektro AS

Kaigata 11
6390 VESTNES

Telefon:

71189888

Varmepumpe gir lavere strømregning

Mange som har installert varmepumpe i Rauma, har opplevd å få en betydelig lavere strømregning. I et vanlig hjem står nemlig oppvarming for hele 60–70 prosent av strømforbruket. Med varmepumpe kan du senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Dette kan fort utgjøre 5 000–8 000 kroner i året. Strømsparing er med andre ord et godt argument for å vurdere varmepumpe.

Varmepumper tilpasset det kalde klimaet

Mange som bor steder hvor det kan bli ordentlig kaldt, lurer på om varmepumpene tåler mange minusgrader. Det gjør de, de er nemlig spesialutviklet for norsk klima og for å kunne gi optimal besparelse og god varme – også når minusgradene kryper helt ned til -30 °C. Usikker på hva vintrene i Rauma krever og hvilken varmepumpemodell du bør velge, er dette noe de lokale forhandlerne er eksperter på.

Hvordan får jeg installert varmepumpen?

For å få montert en varmepumpe må du få hjelp av en autorisert forhandler med sertifisering. Dem finnes det flere av i Rauma. De hjelper deg med å finne rett varmepumpemodell, gir deg gode råd og service – og uforpliktende befaring og tilbud på installasjon.