Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Kristiansund

Erfarne varmepumpeforhandlere i Kristiansund

Hvilken luft-luft-varmepumpe er den ideelle for din bolig? Det kan en av våre varmepumpeforhandlere i Kristiansund hjelpe deg med å finne ut av. De gir deg nemlig gode råd gratis, og du får også hjelp med å installere varmepumpen.

Våre forhandlere i Kristiansund

Langset Rør AS (Comfort Averøy)

atlanterhavsveien 5
6530 AVERØY

Telefon:

71512479

Bøifot Elektro AS

Rørgata 8
6517 KRISTIANSUND N

Telefon:

71404050

Øivind Lystad AS

Industriveien 4 B
6517 KRISTIANSUND N

Telefon:

71572510

Spar strøm med varmepumpe

Lavere strømregning er en av fordelene med varmepumpe, og det er ikke uvanlig å spare 5 000–8 000 kroner i året. Strømforbruk og oppvarmingskostnader varierer fra hjem til hjem, men det typiske er at 60–70 prosent av strømforbruket går med til oppvarming. En forhandler i Kristiansund vet hvordan de ulike faktorene spiller inn der du bor.

Kuldegrader og varmepumper

Mange som bor der hvor det i perioder kan bli mange minusgrader, lurer på om varmepumpe vil være tilstrekkelig oppvarming på de kaldeste dagene. Svaret er ja, og med toppmodellen Daiseikai 9 har du garantert drift ned til 30 kuldegrader. For å finne ut hvilken modell som passer din bolig og varmebehovet i Kristiansund, snakk med en av våre sertifiserte forhandlere.

Montere varmepumpe? Velg en sertifisert forhandler

Har du varmepumpe – eller vurderer du å skaffe deg en? Enten du trenger service eller vil ha gratis befaring og et uforpliktende tilbud, finnes det mange forhandlere i Kristiansund som kan hjelpe deg. Her ser du en oversikt over dyktige og sertifiserte varmepumpeforhandlere som alle kjenner luft-luft-varmepumper fra Toshiba.