Finn nærmeste forhandler
Det er 2 forhandlere med arbeidsområde i Haram

Forhandlere av varmepumper i Haram

Hvilken Toshiba-modell skal du velge? Hvor skal varmepumpen plasseres, og hvordan skal den monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Haram gi deg svar på – og hjelp med. Skal du kjøpe luft-luft-varmepumpe fra Toshiba og lurer på neste steg, kan du trygt overlate det til en av de erfarne forhandlerne i Haram.

Våre forhandlere i Haram

Egset Ventilasjon AS

Morkafura 8
6105 VOLDA

Telefon:

70053048

AS Nordstrand VVS

Klippevegen 2
6050 VALDERØYA

Telefon:

70181265

For deg som vil spare penger på strøm

Mange i Haram ønsker å få installert varmepumpe for å spare strøm, og det er ofte en god idé. En stor andel av strømforbruket går med til oppvarming, og dette vil få betydelige kutt når en varmepumpe blir installert. Det er ikke uvanlig å kunne kutte strømregningen med 5 000–8 000 kroner i året.

Varmepumper tilpasset det kalde klimaet

Når det blir ordentlig kaldt, er det greit å vite at varmepumpene vi selger i Norge er spesialutviklet for å tåle det kalde klimaet her. For eksempel garanterer toppmodellen Daiseikai 9 drift helt ned til -30 °C! Hvilke behov du som bor i Haram har, vil våre lokale forhandlere hjelpe deg med å finne ut av.

Montere varmepumpe? Velg en sertifisert forhandler

Alle våre forhandlere er sertifiserte, og et trygt valg for deg som skal installere en varmepumpe fra Toshiba i hjemmet. Kontakt en av våre varmepumpeforhandlere i Haram i dag. De kan gi deg både gratis befaring, uforpliktende tilbud og gode råd.